Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Nem kell az igazi, nincs szüks
  2008-03-18 14:31:52, kedd
 
  Nem kell az igazi, nincs szükség a valódira! - avagy Degesz uram, az álszabadság és a látszatdemokrácia artikulálatlanul üvöltöz
Publicisztikák

2008.03.18.

Aszondod március 15?
Aszondom Butapest.
Aszondod Petőfi szobor?
Aszondom Degesz uram.
Aszondod tojászápor?
Aszondom szolgálati esernyők.
Aszondod telitalálat?
Aszondom én is.
1 szóval qrva jót beszélgettünk!

Nem! Nem a március 15-i közvetítés volt az, ami ismételten kiverte a biztosítékot, hanem a szolgalelkületű ölebmédia újabb szerecsenmosdatási kísérlete. Még alig hevertem ki a lárvaarcú zsarnok népet lecserélni kívánó böszme nagy baromságát, melyet a komoly rendőri erőkkel körülvett palota biztonságos mélyéről szózat címén intézett a néphez, máris itt az újabb, gyakorlatilag sokkhatással felérő kommunikáció a hatalom részéről, ezúttal fővárosi szinten.
Másik ,,nagyívű" beszéd egy másik ,,nagyívű" politikustól.
Degesz uram, a kutyaszaros világváros, Butapest első számú fő hallja kendje tojászáporokkal tarkított beszédében, melyet a megjelent "csőcselékhez" intézett, többek között azzal etette a jó népet, hogy eluralkodott a ,,nem adózunk" gondolat.
Már itt lekoccoltam. De ne rohanjunk a dolgok elibe, mer' a végén még nem kapsz szikrát.
Haladjunk szép sorjában, ahogy az meg vagyon írva!
Fussunk egy laza bemelegítő kört!

,,Volt idő, amikor mind a magyar nemzetet, mind a szabadságot el akarták takarni, el akarták hazudni."

Meg mintha most is! És, hogy kik akarják eltakarni, elhazudni ma a magyar nemzetet és a szabadságot? Nos, ha kicsikét figyelmesebben vetünk néhány pillantást Degesz uram március 15-e alkalmából megírt és a "csőcselék" füttykoncertjétől kísérve artikulátlanul elüvöltözött beszédére, mi magunk is megtudhatjuk, hogy hát a nagy büdös helyzet az, nem mások ezek az elvetemült - vagy ahogyan azt annak idején Széchenyi mondotta volt, hitvány - fickók, mint ők maguk. Degesz uram, meg kenyeres pajtásai, Kóka Johhny, az 1ügyű ígérgető, no és persze az elmaradhatatlan örök médiasztár Ájtatos Manó, a lárvaarcú zsarnok.
De ne szaladjunk a dolgok elébe!

,,Nem kell új rendszerváltás! Különösen 2006 ősze óta hallom sokfelől, hogy le kell váltani a rendszert. Ezzel nagyon nem értek egyet. Éppen azért, mert régen is, most is szabadságpárti magyar vagyok.
Ma Magyarországon a szabadság rendszere uralkodik. Ez a rendszer korántsem tökéletes, és sokszor igazságtalan. Fejlesztésre és tökéletesítésre szorul. De élhetünk a szabadságjogainkkal. A többségnek tetsző kormányt és önkormányzatokat választunk, s négyévente megerősíthetjük vagy leválthatjuk őket. Szabad a sajtó, és a véleményünket is félelem nélkül vállalhatjuk.
(...)
Nincs szükség ,,szentkorona alkotmányára", ,,igazi rendszerváltásra". Aki ma ilyeneket mond, az a szabadság ellensége. Aki az ősi magyar törvényekre vagy az Aranybullára hivatkozik, tűzhet magára levesestányérnyi kokárdát, mégsem ért szemernyit sem abból, amit a 48-as polgári forradalom és szabadságharc jelentett."

Aki az utóbbi időben figyelemmel kísérte Bogár László közgazdász nyilatkozatait, vagy mondjuk beleolvasgatott Csath Magdolna írásaiba, de utalhatnék a kiváló Drábik János munkásságára is, az azonnal átlátja, mekkora ostobaság volt az, ami elhagyta Degesz uram fogainak kerítését. Bogár professzor úrtól mást sem hallunk immáron lassan egy esztendeje, mint azt, hogy a rendszerváltás rendszere megbukott, új alkura van szükség a gyarmattartó birodalom uraival, azaz a hazai komprádor (kiszolgáló) elit kenyéradó gazdáival, különben a magyar társadalom belepusztul. És akkor ez a barom azzal jön itt nekünk, hogy nincs szükség igazi rendszerváltásra?!
Hogy is van ez Degesz uram? Nincs szükség igazi rendszerváltásra? Miért? Jó nekünk ez az ál? Ez a művi, ez a mesterségesen mesterkélt is? Ez a nem valódi? Mert ugye, ha nincs szükség az igazira, akkor ez egyúttal azt is jelenti, hogy ez a mostani, amiről mi nagy naivan azt gondoltuk, hogy valódi, ez akkor most úgy tűnik, hogy mégsem az. Hogy is van ez?
A Szent Korona alkotmányáról pedig csak annyit, nem véletlen, hogy a korai eladósodásnak jó darabig kizárólag csak a Magyar Királyság tudott ellenállni, pontosan a Szent Korona Alkotmányosságából kifolyólag, mivel itt, ellentétben a többi országgal, minden a Szent Korona alá tartozott, következésképpen a földesúr, még csak tárgyalni sem tárgyalhatott róla, nemhogy eladhatott volna bármit is. Hiszen nem az övé volt.
Magam ugyan nem vagyok jogvégzett ember, de tökéletesen meg tudom érteni, ha valakiben feldolgozhatatlan élményanyagot jelent az, amikor egy évszázadokkal ezelőtt létezett (jog)rendszerről kiderül, hogy sokkal modernebb, korszerűbb volt, mint a ma használatos, és nem igazán érti, hogy akkor miért nem azt alkalmazzák, vagy miért nem térnek vissza hozzá.
Ja! És ha már az Aranybulla szóba került! Azé' az nem mindegy, hogy a népnek van-e ellenállási joga vagy nincs! Mondjuk ezen is mindenki elgondolkodhatna ám, Istenben szeretett felebarátim!
Bizonnyal sok mindennek nevezhető az, ami (vagy aki) ma Magyarországon uralkodik, csak szabadságnak nem. Talán inkább szabadosságnak. Vagy még inkább zsarnokságnak. Legalábbis egy olyan országban, ahol maga a kormányfő tesz meg minden tőle telhetőt azért, hogy a népet lebeszélje demokratikus jogainak gyakorlásáról. Nos, egy ilyen országban azt hiszem ez utóbbi megfogalmazás a legmegfelelőbb. Azt pedig mindannyian tudjuk, hol zsarnokság van, ott zsarnokság van.
Élhetünk szabadságjogainkkal. Ja. Egészen addig, amíg nem kerül sor rendőri intézkedésre. Könnygáz bevetésére. Tömegoszlatásra. Lovasrohammal kombinált kardlapozásra.
És valljuk meg őszintén, ha már így magunk között vagyunk, ezzel a négyévenkénti ,,többségnek tetsző" feliratú dologgal sincs minden egészen rendben. Ugyanis senki nem volt felkészülve arra, hogy akadhat olyan versenyző, aki nagy ívben tesz a demokratikus játékszabályokra és egész egyszerűen a képünkbe hazudik, eltitkol, elcsal bizonyos létfontosságú információkat. De arra sem készítették fel demokratikus jogrendszerünket az azt megfabrikáló ,,írástudók" - és itt értjük meg igazán, mit is jelent valójában az ,,írástudók árulása" című szóösszetétel -, szóval, hogy mi történik akkor, ha olyan nagy a baj, hogy a nép szükségét érzi annak, hogy a négy éves periódus közben is hangot adjon elégedetlenségének, vagy változtatási szándékának.
Szabadság van és demokrácia? De vajon meddig? Addig az egy napig, amíg a nép az urnák elé járul és leadja szavazatait? Előtte meg utána zéró tolerancia?

,,Barátaim! A szabadság-alapú demokráciát tehát nem lecserélni, hanem tökéletesíteni kell..."

Igaza van Degesz uramnak! A szabadság-alapú demokráciát nemhogy nem kell, de nem is szabad lecserélni! Ez azonban, ami manapság itt Magyarországon létezik, nos ez nem szabadság-, hanem haszon-alapú demokrácia. Ezt pedig nemhogy nem szabad tökéletesíteni, de egyenesen kívánatos lecserélni. Mégpedig azonnal!

,,A közteherviselés legszebb példája a hídpénz bevezetése volt. Ötlete Széchenyitől ered. Javaslatára már 1836-ban, a Pest és Buda közötti állandó híd megépítését elrendelő törvényben is rögzítették: a híd használatáért mindenkinek fizetnie kell majd. A Lánchíd ezért nemcsak Budapest, hanem a magyar közteherviselés jelképe is.
Széchenyi a mindenkire érvényes hídvám intézményét éppen olyan fontosnak tartotta, mint magát a hídépítést. És éppen azért, mert ez ütötte az első rést a nemesi adómentesség falán.
(...)
Ehhez a korszerűtlen, de ingyenes hídhoz ragaszkodtak sokan. Nem fogadták el azt sem, hogy az új híd ne a város, hanem egy részvénytársaság tulajdonában legyen. Szószólójuk, Kolb tanácsnok jelszava ez volt: ,,nem adjuk a tulajdonunkat, inkább ne épüljön semmi!"
Az ellenzők évekig többségben voltak, Széchenyi végül mégis győzött. A híd megépítését a Sina-Wodianer-Rotschild csoport által alapított részvénytársaság vállalta, akik 97 évre kapták meg a hídpénzszedés jogát. A Lánchíd építése a szabadságharc végére fejeződött be, amikorra a nemesség már sok előjogát elveszítette, de a díj megfizetése ellen még akkor is sokan tiltakoztak. Volt olyan büszke földesúr, aki inkább a váci révig kocsizott, annyira sértette az egykrajcáros hídvám.
Kolb tanácsnok és követői ma azt mondanák: a nemzetközi tőke kedvéért felszámoltak egy köztulajdonban álló hidat, hogy üzleti alapon elvegyék az emberektől az ingyenes közlekedés lehetőségét. De ma már senki nem értene velük egyet."

Több problémám is akad ezzel a Lánchidas hídpénz sztorival.
Először is, a hídpénzt, jelentem ellopták.
Azt is tudjuk, hogy kik. Akikre rá lett bízva.
Volt hidunk? Volt. Ingyen közlekedtünk rajta? Egy frászt!
300 milliárd volt a TB-kasszában az eddig valódinak hitt rendszerváltáskor, ami egyszer csak hipp-hopp, szőrén szálán eltűnt. Pedig a magyar munkáltatók és munkavállalók ezen a földrészen az egyik legmagasabb társadalombiztosítási hozzájárulást fizetik be az állam számára járulék formájában. Úgyhogy hagyjuk a süket dumát a közteherviselésről Degesz uram, éppen elég terhet viselt a köz(ember) a vállán már eddig is.
De ha azt hiszed, hogy ezt nem lehet überelni, akkor nagyon tévedsz! Most jön az, amitől nem kapsz szikrát!

,,A ,,nem adózunk" 160 évvel ezelőtt a feudális nemesség mentalitása volt. Azé az igazságtalan és hazug rendszeré, amely ellen a reformkor nagyjai, később pedig Petőfiék fellázadtak. Ez a mentalitás azonban nem tűnt el, sokaknál máig öröklődött. A feudalizmus néha tartósabb, mint hisszük.
(...)
Már szabadságpárti '48-as elődeink is pontosan tudták, hogy egy polgári társadalom működtetéséhez elengedhetetlen a közteherviselés. Ezért látom riasztónak, hogy 1848 után 160 évvel a ,,nem adózunk", azazhogy a ,,nem fizetünk" gondolatával és politikai szándékával még mindig sikert lehet elérni Magyarországon."

Megmondom az őszintét, Horn Gábor-i kijelentésre ragadtattam magam, amikor Degesz uram a beszédnek ehhez a részéhez ért. A jó q... elmész ám te a büdös ....
Vannak emblematikus pillanatok az ember életében amikor bármennyire is szeretné, hogy ne következzen be, de nem tudja megakadályozni, hogy a kultúrember legmélyéről elő ne törjön az ösztönállat. Nem tudja megakadályozni, mert ösztönösen érzi, hogy itt bizony vészhelyzet van.
Hagyunk kicsinyke időt, amíg az input behatol a winchesterkatedrálba. Biztos te is voltál már úgy, hogy a füled hallotta a szavakat, a hallott szavak dekódolásáért, az agy számára érthető fogalmi, jelentésbeli és tartalmi mondanivalót kínáló szófűzérek össze is állnak egész mondatokká a fejedben, csak egész egyszerűen nem vagy képes elhinni, hogy ez az ember valóban ezt mondta. Azt hiszed rosszul értetted, vagy hogy az illető teljesen megzakkant. De nem!
Lassan rájössz, hogy ez az ember tényleg ennyire ostoba.
Úrrá lett rajtunk a ,,nem adózunk" gondolat. Teret nyert kis hazánkban a ,,nem adózunk" gondolat.
Na baszd meg!
Most? Amikor darab idővel ezelőtt látott napvilágot a jelentés, hogy a fényességes Európában - ha jól emlékszem a belgák után közvetlenül - mi fizetjük a második legtöbb sarcot az államnak???!!!
És akkor nem adózunk???!!!
Ilyen van???!!!
(A belgáknál az átlagkereset mintegy négyszerese a hazainak, ha jól emlékszem az adatra, valami 610 000 forintnak megfelelő havonta.)
Most? Amikor az épphogy kézhez kapott OECD országokat vizsgáló jelentésben az szerepel, hogy a lakosság nálunk keresi a legkevesebb lóvét???!!!
És akkor nem adózunk???!!!
Ilyen van???!!!
De ez még hagyján!
Hétfőn reggel a Mokkában Jakup nem azzal kezdi a Degesz urammal lefolytatandó diskurzust, hogy hát papa, itt mintha némi kis ellentmondást lehetne felfedezni! Második legtöbb adót fizetjük és akkor nem adózunk? Legkevesebb lóvét visszük haza ,és akkor nem adózunk? Hogy is van ez öreg? Azt hiszed Jakup ezzel kezdte? Lószart! Aszongya a csaj ,,Don Quijote-i szélmalomharcot vív, főpolgármester úr!"
Itt ezen a ponton ismét Horn Gábor-i magasságokba ragadtattam magam, ismét megképződött az imént már a fentiekben kipontozás útján szalon- és közlésképessé varázsolt mondatfoszlány, rusztikusabban Jakupot verbálisan magam is a koalíciós kapcsolattartásért felelős államtitkár útmutatásainak megfelelő irányba küldött műminiszterelnök után irányítottam.
Vágjatok mán hozzá egy Pulitzer-díjat a csajhoz, basszátok meg! Ez ám a szabad sajtó!
Cizelláltabb lelkületű olvasóimtól én kérek elnézést, de itt azért már komolyan felmegy a pumpa az emberben.
Momentán felmerült bennem a kérdés, hogy Gabikának vajon nem rojtos-e még a nyelve a sok nyalástól, de ezen a témakörön azt javaslom, hanyag eleganciával lendüljünk tova.
Egyébiránt, ha már a közteherviselésnél tartunk, van annak valami diszkrét bája, hogy Francisco és csapata újabban a tihanyi visszhang babérjaira törve szajkózza a narancsos ellenzéki párt korábbi munkahelyteremtésről szóló szentenciáit. Úgy tűnik a KISZ-generáció kissé nehézkes, lassú felfogású észjárásuk valahogy képtelen megértetni velük, ha továbbra is mindösszesen valami kétmillió emberrel akarják eltartatni ezt a szerencsétlen sorsú országot, az előbb vagy utóbb, de inkább előbb, mint utóbb, a teljes összeomláshoz fog vezetni.
Egyébiránt a televízióban zajló politikai elemző beszélgetéseket figyelve, újabban egyre többször hallani, hogy immáron az SZDSZ-t is utódpártként emlegetik. Nos, érdekes, hogy ne mondjam, jelzésértékű volt az a momentum, ami a műminiszterelnöknél és a kutyaszaros világváros első emberénél is megfigyelhető volt. Régi kommunista módszer, hogy megvádolod az ellenfeledet azzal, amit te magad követsz el.
Emlékszünk még Francisco kártyatrükkös, végül égéssel végződő szereplésére? Mondjuk az azért jelzésértékű volt, amikor a kártyatrükk végén megkérdezte a (saját) közönségét, hogy akkor ez most mi volt, csalás vagy bűvészkedés, és a közönség azonnal és egyöntetűen vágta rá kórusban, hogy csalás. De talán még ennél is beszédesebb volt, amikor arról beszélt, milyen is a csaló valójában. Hogyan beszél, miként cselekszik. Csakhogy a csalóban ezúttal őrá ismerhettünk, mégpedig minden kétséget kizáróan.
Ők azok, akik eltakarják (mondjuk rendőr sorfalakkal és kordonokkal) előlünk a demokráciát, ők azok, akik elhazudják előlünk a nemzetet, példának okáért azzal, hogy mit nekünk Szent Koronán alapuló alkotmányosság, ugyan kérem, lárifári.

Mit lehet erre mondani? Talán azt, amit az izraeli Gilad Atzmon mondott: ,,Amikor a szadista öntetszelgés felfedi álarcát, már közel van a vég."
Isten áldja Magyarországot!

A szocialista nagyváros öntudatos polgára
www.johafigyelunk.hu
FÚSZ

http://fusz.hu/node/8172
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: rendszerváltásra, részvénytársaság, levesestányérnyi, elgondolkodhatna, jogrendszerünket, műminiszterelnök, játékszabályokra, artikulálatlanul, önkormányzatokat, következésképpen, beszélgetéseket, tojászáporokkal, közteherviselés, szélmalomharcot, szolgalelkületű, tömegoszlatásra, beleolvasgatott, megerősíthetjük, elengedhetetlen, elmaradhatatlan, tökéletesítésre, megakadályozni, útmutatásainak, figyelmesebben, magyarországon, tökéletesíteni, artikulátlanul, rendszerváltás, magyarországot, szabadságpárti, működtetéséhez, legmegfelelőbb, mondatfoszlány, főpolgármester, köztulajdonban, rusztikusabban, látszatdemokrácia artikulálatlanul, március 15-i, szolgalelkületű ölebmédia, lárvaarcú zsarnok, komoly rendőri, hatalom részéről, másik „, kutyaszaros világváros, dolgok elibe, laza bemelegítő, magyar nemzetet, nagy büdös, elvetemült –, 1ügyű ígérgető, elmaradhatatlan örök, dolgok elébe, Aszondom Butapest, Aszondod Petőfi, Aszondom Degesz, Kóka Johhny, Ájtatos Manó, Bogár László, Csath Magdolna, Drábik János, Szent Korona, Magyar Királyság, Szent Korona Alkotmányosságából, Ötlete Széchenyitől, Horn Gábor-i, Mokkában Jakup, Szent Koronán, Gilad Atzmon,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Palóc Grand Canyon  próbáljuk ki az őszinteséget  Föld napja április 22  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  Föld napja április 22  Beney Zsuzsa - Tavasz  Föld napja április 22  Föld napja április 22  Zilahy Lajos gondolata  Beney Zsuzsa  Életművészet  Facebookon kaptam  Vannak arcok  Palóc Grand Canyon  Gaál Viktor gondolata  Szent György nap  Emberként automatikusan értéke...  Facebookon kaptam  A Gömb  Nehezen engedem  Facebookon kaptam Krisztinától  A Mester kezének érintése  Két tekintet van  Ahogy emelkedik a rezgés...  Próbálkozni kell ahhoz,  Emberként automatikusan értéke...  Semmit ne higgy el  Facebookon kaptam  William Shakespeare idézet  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Alakot vált...  Facebookon kaptam  Ünnepelj csak  Nagyon furcsa szeretni valakit...  A fák lelke  Facebookon kaptam  Ünnepelj csak  György napra  Ez a jó az alvásban.  A Föld napja  Facebookon kaptam  Ébredj  Facebookon kaptam  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Facebookon kaptam  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Mindenünk, amink van, amit sze...  Beney Zsuzsa - Sirató  Idézetek a barátságról  Paul David Tripp Április 23  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Beney Zsuzsa - Sirató  A fenyő nem szép fa, (...)  Facebookon kaptam  Fodor Ákos költő,  A boldogság ült a világvégén  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Emberként automatikusan értéke...  Palóc Grand Canyon  Kamarás Klára : Leszünk-e...?  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa  György napra  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az idő elsodorja létezésünk  A hét szűk esztendő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A boldogság ült a világvégén  A fenyő nem szép fa, (...)  A fák lelke  Ázzal aki csak szép  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  Facebookon kaptam Krisztinától  Messziről jött ember  Mindenünk, amink van, amit sze...  Föld napja április 22  Jó éjszakát  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A fák lelke  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Környezetvédelem  Kamarás Klára : Leszünk-e...?  Facebookon kaptam  Amit átélünk,  Ébredj  Ez a jó az alvásban.  Emberként automatikusan értéke...  Facebookon kaptam  próbáljuk ki az őszinteséget  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
látszatdemokrácia artikulálatlanul, március 15-i, szolgalelkületű ölebmédia, lárvaarcú zsarnok, komoly rendőri, hatalom részéről, másik &#8222, kutyaszaros világváros, dolgok elibe, laza bemelegítő, magyar nemzetet, nagy büdös, elvetemült &#8211, 1ügyű ígérgető, elmaradhatatlan örök, dolgok elébe, szabadság rendszere, rendszer korántsem, többségnek tetsző, 48-as polgári, utóbbi időben, kiváló Drábik, azonnal átlátja, rendszerváltás rendszere, gyarmattartó birodalom, hazai komprádor, magyar társadalom, barom azzal, mesterségesen mesterkélt, korai eladósodásnak, többi országgal, évszázadokkal ezelőtt, népnek van-e, olyan országban, kormányfő tesz, népet lebeszélje, ilyen országban, négyévenkénti &#8222, demokratikus játékszabályokra, képünkbe hazudik, négy éves, szabadság-alapú demokráciát, közteherviselés legszebb, hídpénz bevezetése, magyar közteherviselés, mindenkire érvényes, első rést, nemesi adómentesség, részvénytársaság tulajdonában, ellenzők évekig, hídpénzszedés jogát, szabadságharc végére, váci révig, egykrajcáros hídvám, nemzetközi tőke, köztulajdonban álló, ingyenes közlekedés, eddig valódinak, magyar munkáltatók, egyik legmagasabb, állam számára, süket dumát, feudális nemesség, reformkor nagyjai, mentalitás azonban, feudalizmus néha, polgári társadalom, beszédnek ehhez, büdös &#8230, ember életében, kultúrember legmélyéről, input behatol, füled hallotta, hallott szavak, ember valóban, illető teljesen, ember tényleg, fényességes Európában, belgák után, második legtöbb, átlagkereset mintegy, épphogy kézhez, lakosság nálunk, legkevesebb lóvét, csaj &#8222, ponton ismét, fentiekben kipontozás, szabad sajtó, tihanyi visszhang, narancsos ellenzéki, szerencsétlen sorsú, előbb vagy, teljes összeomláshoz, televízióban zajló, ellenfeledet azzal, azért jelzésértékű, kártyatrükk végén, közönség azonnal, csaló valójában, csalóban ezúttal, izraeli Gilad, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 5313
  • e Hét: 19543
  • e Hónap: 30654
  • e Év: 184150
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.